Trang khai thác
Trang chủ
Tra cứu Học liệu số
Website TTHL
CSDL mua quyền truy cập
Góp ý
Nội quy
Tra cứu Học liệu số
Website TTHL
CSDL mua quyền truy cập
Góp ý
Nội quy
Bộ sưu tập tài liệu số
Danh sách
43
tài liệu số
Thực phẩm chức năng =
Total quality management (TQM)
Milk and dairy product technology
Methods of Analysis of Food Components and Additives
Essential Guide to Food Additives
Handbook of nutraceuticals and functional foods
Principles of Food Chemistry
Các quá trình, thiết bị trong công nghệ hoá chất và thực phẩm.
Microorganisms in Foods 7
Microbiology Laboratory Manual
Microbiology and technology of fermented foods
Microbial enzyme technology in food applications
Handbook of food science and technology.
Introduction to the chemistry of food
Curriculum of human nutrition & dietetics
Principles of cereal science and technology
Handbook of research on food processing and preservation technologies.
Handbook of plant and animal toxins in food
Handbook of food preservation
Food satety management systems
Đăng nhập
Đăng nhập
Đăng ký
|
Quên mật khẩu
Thống kê
Thư viện số
Tổng số tài liệu số:
27.076
Tổng số tệp tin điện tử:
27.227
Thống kê truy cập
1.237.422
Tháng 1
Tháng 2
Tháng 3
Tháng 4
Tháng 5
Tháng 6
Tháng 7
Tháng 8
Tháng 9
Tháng 10
Tháng 11
Tháng 12
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
:
309.549